Gelet op de “boutique” stijl van het kantoor en zijn solide samenwerkingen, munt Vanbelle uit in vlotte, efficiënte, nauwkeurige en persoonlijke dienstverlening in zowel België als andere EU-lidstaten in het juridisch domein maar ook in accounting, audit, financiële analyse, vastgoed, notarissen, banken en verzekeringen.

 

Ons kantoor is gelegen op de prestigieuze Louizalaan in Brussel, waar de activiteiten van het kantoor en haar partners worden uitgevoerd. Samen met ons uitgebreid netwerk aan partners, zijn wij ook actief in Spanje, Mexico en andere landen.

MISSIE & VISIE

Bij Vanbelle is het onze prioriteit om door onze inzet en ijver voor de cliënt, resultaten te behalen die zijn verwachtingen overstijgen. Door zijn doelen hoog te stellen, is Vanbelle een leider in het voorzien van juridisch en fiscaal advies, het behandelen van complexe materies zowel internationaal als nationaal en het succesvol samenwerken met particulieren, ondernemingen, financiële instellingen en internationale organisaties.

 

Onze visie is om onze cliënten te voorzien van bekwaam juridisch advies op een tijdige en efficiënte wijze. Wij streven ernaar om elke materie met zorg te behandelen alsof we onszelf zouden vertegenwoordigen. Ons kantoor wordt regelmatig overwogen voor prestigieuze zaken met betrekking tot vastgoedrecht, vennootschapsrecht, fiscaal en internationaal fiscaal recht. Voor deze laatste domeinen hebben wij reeds enkele prestigieuze prijzen mogen ontvangen, waaronder Best International Tax Law Firm in Belgium 2016, 2017 en 2018.

 

Wij willen ons verder profileren als professionele, toegewijde, ijverige, scherpe, originele en principiële advocaten, door de beste juristen aan te werven, continu uitmuntend werk te leveren en elke zaak en cliënt te behandelen alsof het de eerste zou zijn.

©2018 by Vanbelle Law