INTERNATIONAL TAX LAW FIRM OF THE YEAR IN BELGIUM 2018

Corporate Intl Global Awards

Sinds 2005 is Corporate INTL actief in het in contact brengen van bedrijfsleiders, financiers en adviseurs wereldwijd.

 

Met een circulatie van 70.000 individuelen wereldwijd en een database van meer dan 1 miljoen bedrijfsleiders, financiers en adviseurs, is Corporate INTL vandaag een vooraanstaand zakenmagazine en portaal voor adviseurs.

Wij zijn zeer trots om ons ook in 2018 International Tax Law Firm of the Year in Belgium te mogen noemen.

RECOMMENDED INTERNATIONAL TAX LAW FIRM IN BELGIUM 2016-2017

Aanbevolen door Leaders in Law, UK

Zaken doen is vandaag zeer competitief en het is van cruciaal belang om een ervaren en kosten-efficiënte advocaat te hebben.

De Leaders-in-Law databank geeft directe toegang tot de prominente juristen in hun vak en dit wereldwijd.

 

Gebruikers van de Leaders-in-Law zoekmachine variëren van grote multinationals tot succesvolle ondernemers met telkens maar één doel: om snel en gemakkelijk een Leader-in-Law te vinden met de juiste expertise op hun locatie.

 

De selectieprocedure voor Leaders-in-Law advocaten is streng en vele aanvragers worden geweigerd. Zij die de titel krijgen, zijn steeds advocaten met een bewezen staat van dienst, met hun eigen kenmerken en voortreffelijke kennis in hun respectievelijk domein.

 

Eens geselecteerd, kan een Leader-in-Law zijn profiel updaten in de databank om te verzekeren dat de informatie over hem actueel is. Zij kunnen zich eveneens promoten op de website door het insturen van artikels die gepubliceerd worden op de nieuwspagina.

 

Vanbelle werd geselecteerd als International Tax law firm of Belgium en was tevens het aanbevolen advocatenkantoor van december 2016.

BELGIUM'S INTERNATIONAL TAX LAW FIRM OF THE YEAR 2015-2017, 2019

Geselecteerd door Global Law Experts, London

Enkele maanden geleden heeft Global Law Experts (GLE) een uitgebreid benoemings- en onderzoeksproces doorlopen voor de 7e Annual Global Law Experts Awards.

 

De kandidaten op de shortlist werden beoordeeld op basis van getuigenissen van cliënten, prestigieuze zaken, juridische rankings, algemene reputatie, publicaties, seminaries alsook op basis van de prestaties van het team en de individuele advocaten.

 

Wij zijn trots om te bevestigen dat Vanbelle gekozen werd als winnaar in 2019 in de volgende categorie: International Tax Law Firm of the Year in Belgium.

 

Tijdens de aanbevelingsronde heeft GLE meer dan 100.000 antwoorden ontvangen van bedrijfsleiders, in-house juristen, onafhankelijke advocaten, vermogende particulieren, balies van advocaten, bezoekers van de GLE website en LinkedIn gebruikers. Deze aanbevelingen werden gecombineerd met de resultaten van het onderzoek van GLE zelf om een shortlist te bekomen in elke categorie.

 

GLE is ’s werelds grootste online bron om een ervaren en gespecialiseerde jurist te vinden voor diensten aan bedrijven, investeerders en individuelen. De website kent sinds de oprichting maandelijks een mooie gebruikersgroei, met momenteel meer dan 30.000 gebruikers die de website elke maand bezoeken.

©2018 by Vanbelle Law